Locatieverhuur

”Wat heerst er toch altijd een rust”
” Het is iedere keer weer of je éven op vakantie bent”


Kom ook profiteren van de rust en ruimte die de we op en rond de Koggehoeven bieden. De gemoedelijkheid van dit veelzijdige agrarisch bedrijf biedt al snel nieuwe inzichten aan diverse individuen. Vooral de Skybox van de Koggehoeven is hierin van grote toegevoegde waarde. Deze Skybox fungeert op doordeweekse dagen als thuisbasis van de dagbesteding en voelt voor velen ook echt als ”thuiskomen”. Buiten de dagbesteding om is deze ruimte ook beschikbaar voor andere doeleinden.
Vanuit onze Skybox heeft u vrij uitzicht over de weilanden tussen Berkhout en de Bobeldijk. Onder u scharrelen dan de bejaarde paarden door de stal.  Een unieke en inspirerende locatie dus voor vergaderingen, workshops, lezingen en meer!

1c

In overleg zijn er ook meerdere ruimtes te gebruiken en naar wens in te richten, voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om catering te laten verzorgen door een uitmuntende, lokale cateraar.

Nieuwsgierig wat de Koggehoeven voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid. Tot snel!