• 06-13 03 51 93
  • info@koggehoeven.nl
  • Berkhout - Noord Holland

Locatieverhuur

”Wat heerst er toch altijd een rust”
” Een unieke en inspirerende locatie”


Kom ook profiteren van de rust en ruimte die de we op en rond de Koggehoeven bieden. De gemoedelijkheid van dit veelzijdige agrarisch bedrijf biedt al snel nieuwe inzichten aan diverse individuen. Vooral de Skybox van de Koggehoeven is hierin van grote toegevoegde waarde. In deze ruimte kunnen met gemak 50 personen plaats nemen en is d.m.v. een lift ook voor de mindervaliden goed bereikbaar.

De Skybox fungeert op doordeweekse dagen als thuisbasis van de dagbesteding en voelt voor velen ook echt als ”thuiskomen”. Buiten de dagbesteding om is deze ruimte ook beschikbaar voor andere doeleinden. Te denken aan rondleidingen, workshops, lezingen, vergaderingen, mini congres, coachingsessies en nog véél meer.
Vanuit onze Skybox heeft u vrij uitzicht over de weilanden tussen Berkhout en de Bobeldijk.
Onder u scharrelen dan de bejaarde paarden door de stal…

  • Skybox waar diverse opstellingen geplaatst kunnen worden; bioscoopopstelling, u-opstelling, schoolopstelling, etc...

In overleg zijn er ook meerdere ruimtes te gebruiken en naar wens in te richten, voor uiteenlopende doeleinden. Daarbij bieden we ook de mogelijkheid om catering te laten verzorgen.  Door ons of door een uitmuntende, lokale cateraar.

Indicatie basiskosten locatieverhuur:
€80,- excl. BTW per dagdeel incl. gebruik beamer en koffie/thee faciliteiten.

Nieuwsgierig wat de Koggehoeven voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Tot snel!